Remolatxa

Remolatxa

remolatxaQuan comença la temporada de la remolatxa, al principi en fem crema però desprès de tres setmanes… ens surt per les orelles. Aquí teniu la recepta de la crema i un parell més per a fer-ne variacions. Recordeu també que la podeu ratllar i posar-la a l’amanida.

Crema de remolatxa

Renteu les remolatxes i poseu-les en una olla cobertes amb aigua, deixeu-les bullir fins que al punxar-les es clavi fàcilment un escuradents. Coleu-les, peleu-les i talleu-les a trossos. Trinxeu els trossos amb crema de llet passant-los pel minipimer. Saleu.

Xips de remolatxa

img_como_hacer_chips_de_remolacha_32622_orig

Talleu la remolatxa crua a rodones el més primes que pugueu, si teniu una mandolina millor. Fregiu-les en abundant oli com si féssiu patates fregides. Saleu-les.

Sopa Borscht

Receta-de-sopa-Borscht-1Boníssima sopa russa, molt fàcil de fer.

(10 racions)

Ingredients:

6 remolatxes grans

¼ tassa de mantega

450g. carn de bou a daus

1 ceba picada

¼ col ratllada

2l. caldo de pollastre

1 cullerada petites de sucre

2 cullerades petites de sal

1 cullerada petita de pebre

1 ½ tassa de crema agra o un iogurt grec

Escaldar les remolatxes 5 minuts. Escórrer, pelar  i tallar a daus.

Escalfar la mantega en una olla gran. Daurar la carn. Afegir la ceba i la remolatxa. Saltejar durant 5 minuts.

Afegir la col i el caldo i coure a foc lent durant 2 hores o fins a que la carn sigui ben tendra.

Afegir sucre, sal i pebre. Servir amb una cullerada de crema agra per ració.

Anuncis